Sikre

Lørdagens engelske Sikre valg…

Dette valg er oplagt i forhold til de mandskabers formåen og form. Det er endda så hjemmeholdet der er i den gode form på en bane hvor de stort set altid får point. Dette kan kun ende med en hjemmesejr.

Norwich – Coventry = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Norwich er kommet godt fra land og topper den næstbedste engelske række Championship. Men der er tæt i toppen og der er kun 3 point mellem nr. 1 og nr. 7. Men med kun 2 nederlag efter 12 runder har 24 point været nok til at blive tophold. En blanding af en god defensiv og en kontrolleret offensiv har givet de mange point. 

De er måske ikke blandt rækkens stærkeste hjemmehold, men med en stabil form både ude og hjemme har det været tilstrækkelig. Dagens gæster er helt til hundene på fremmed græs og er en ren snack for hjemmeholdet. Hvis de ikke vinder dette opgør, så bør de vel heller ikke rykke op.

*

Coventry ligger måske ikke sidst, men der er kun 3 point ned til bunden så der er ikke plads til en dårlig form, hvis de skal holde sig over stregen. Men det er netop det der er problemet – formen og evnen til at få det til at fungere på græstæppet. Hjemme er det måske ikke helt elendigt – men heller ikke godt.

Det er det så til gengæld på udebane. 6 kampe har givet 1 point, efter 1 remis og 5 nederlag. Scoreren på 4-11 er i den grad også en indikation på, at evnerne på udebane har meget at få tilført før de kan regne med sejre eller bare point. Vi kan simpelthen ikke få os selv til at tro den tanke.

Norwich – Coventry = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top