Nyhed

Lørdagens engelske “Sikre” valg på redaktionen…

Efter en uge med mange spændende og seværdige internationale opgør i hhv. Champions- og Europa League, er det igen blevet weekend, med det normale overflødighedshorn af kampe at vælge i mellem. Vi har fundet 3 attraktive kampe frem til i dag.

Norwich – Rotherham = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste Odds og Service…

Norwich topper både formbarometeret og Championship og foreløbigt ser det rigtigt sundt ud, i forhold til forhåbninger om en oprykning. Men det er først efter juleprogrammet man for alvor kan se hvilken retning det nok går i.

Hjemme på Carrow Road har de haft nogle mystiske udfald. men virker til at have fået rettet op tingene nu. Scoreren hedder 15-5. Det er et snit på 3-1 pr. hjemmekamp og det bevidner om lidt af en fæstning.

De er næstmest scorerende mandskab i Championship, med 32 træffere efter 18 kampe – det må siges at være godkendt. De vinder med sikkerhed i dag og kommer de fornuftigt gennem juleprogrammet – rykker de også op.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Rotherham har fået stabiliseret sig i den nederste 1/3, efter en noget miserabel start på sæsonen. Rotherham har aldrig være gode på udebane – tvært imod er det lidt flovt at tabe til Rotherham, hvis de gæster ens eget stadion.

Men selv om de ikke kun taber på udebane, så står sejrene bestemt heller ikke i kø. For der har som sædvanligt ikke været nogen og med 4 scoringer og 16 imod sig, har vi svært ved at se hvor de skulle hente deres tro henne.

Ligeledes det historiske faktum, at de er elendige på udebane, sættes til skue i dette opgør med et stort nederlag. Vi er overbevist om, at Rotherham får en mareridts oplevelse.

Norwich – Rotherham = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste Odds og Service…

To Top