Sikre

Lørdagens engelske Sikre anbefaling…

Vi har kigget på “Danskerholdet” i Championship, som ligner et mandskab der godt kunne ende med succes og oprykning til Premier League efter sæsonen. Manager Thomas Frank og de mange danskere har gjort det godt.

Brentford – Wigan = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brentford er stort set sikret en Ply-Offs plads, ellers skal det gå meget galt. Med 7. runder tilbage er muligheden for en direkte oprykning til stede, men det ser lidt sværere ud på den front. Men formen er god i denne periode og kan de tages med en i Play-offs spillet, så tror vi på en oprykning.

Hjemme på det lille hyggelige stadion i London Griffin Park, har de gjort en god figur. Kun 3 nederlag og 11 sejre, har været med til at placerer dem højt. Det er måske ikke en ren fæstning, men alle gæster har det rigtigt svært på Griffin Park. Det tror vi også vil ramme Wigan, som er gæsterne i dag.

*

Wigan har kæmpet sig ud af dyndet i bundregionerne og ligner nu et mandskab der klare skærerene og bliver i Championship. Det skyldes ikke mindst en rigtig god form, som de har bygget op under pausen. Ingen tvivl om, at Wigan har haft gavn af den lange pause til at få tingene på plads.

Men træerne vokser ikke ind i himmelen, men Brentford skal alligevel være opmærksom, for formen har de med sig til dette opgør. Dog er Wigan ikke blandt de stærkeste på udebane og har tabt halvdelen (10) af deres udekampe. Det 11 nederlag kommer i dag.

Ligeledes er Wigan blevet sat under administration, hvilket betyder at de ikke kan bruge penge uden at spørge om lov. Situationen er faktisk ret alvorlig for Wigan og det kan ikke undgå at påvirke spillerne. Det bliver nok svært at bare forlænge flere af spillernes kontrakter. Nej humøret er kommet i bund i Wigan, da det blev meddelt i midten af ugen,

Brentford – Wigan = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top