Nyhed

Lørdagens engelske Premier League “Sikre”…

Vi starter lørdagen fra de traditionelle engelske turnering Premier League, som fra gamle dage var en central del af Tipslørdag. Men i dag er det Odds der er in. Tipskuponen spræller kun lidt endnu, inden den sikkert helt udgår.

Leicester – Fulham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan Oprette Flere konti og få flere Bonusser med PayPal

Leicester har ikke haft en særlig opløftende sæson. Der var det tragiske uheld med klubejeren og et helikopterstyrt. Men heller ikke før denne ulykkelige dag, gik det særligt godt for Schmeichel og vennerne i Leicester.

Formen er også helt til hundende og det er nærmest en sjældenhed, at Leicester går fra banen med alle 3 point. Kun 10 gange har de sejret, efter 29 kampe – det gør ikke et hold til mestre.

Men i dag tror vi faktisk på dem. For dagens gæster er i et endnu værre forløb og har stort set allerede forladt Premier League. Så dette er et hold de skal få alle 3 point imod og tanke lidt selvtillid.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Fulham har 17 point efter 29 runder. 10 point skiller dem fra den rigtige side af stregen og med kun 9 runder tilbage, ser det meget tungt ud for holdet og klubben.

Der er heller ikke noget at hente på formbarometeret. 1 enkelt sejr i de 10 seneste kampe – alle de øvrige 9 er tabt…!

Vi tror ikke på Fulham. De er historie i Premier League og det virker som om, de selv har indset det og kastet håndkædet i ringen. Vi har ingen fidus til dem i dagens opgør overhovedet.

Leicester – Fulham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan Oprette Flere konti og få flere Bonusser med PayPal

To Top