Frække

Lørdagens engelske “Frækkert” på BNs redaktion…

Dagens engelske “Frækkert” har vi som navnet antyder hentet i England, hvor det er landets næstbedste række der ligger kamp til dette forslag, som i daglig tale går under navnet Championship.

Reading – Wolverhampton = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får det bedste Bonustilbud på markedet…

Reading er ikke som de fleste andre hold, bedst på hjemmebane. Her har de kun vundet 2 ud af de 7 gange de har optrådt på Madejski Stadium, foran egne fans. # af dem er tabt og den samlede score for kampene foran egne fans er beskedne 8-9.

Så det er et stadion hvor et godt udehold helt sikkert har gode chancer for at få noget med hjemme, og det er netop et sådan slags hold der kommer på besøg på Madejski Stadium.

Ligeledes døjer Reading med et rekordstort antal skader i truppen. Hele 8 kompetente spillere har måttet sige fra til dagens kamp og det forstærker bestemt ikke holdets muligheder for succes.

*

Wolverhampton banker bare derud af. Efter 16 kampe har de kun måtte forlade banen som tabere 3 gange – det er godkendt. 2 af disse nederlag er kommet på udebane, hvor det også foregår i dag – men de har så også vundet de 5 ud af samlet 8 udekampe.

Så Wolves befinder sig godt på fremmed græs og de har da også en trup som kunne være et godt stykke hen af vejen i Premier League, så de har et godt niveau her i Championship.

Vi tror på en sikker udesejr, med tanke på de mange skader hos Reading og deres manglende styrke foran egne fans. Wolves henter sæsonens 12 sejr ud 17 mulige.

Reading – Wolverhampton = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får det bedste Bonustilbud på markedet…

To Top