Frække

Lørdagens engelske “Frækkert” på BN…

Dagens “Frækkert” er hentet i det engelske turneringssystem, hvor vi er hoppet ned i det 3. lag, den række der i daglig tale benævnes som League One, og fundet vores kamp til denne kategori.

Bristol Rovers – Rotherham = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus tilbud…

Bristol Rovers er sandt at sige inde i en alvorlig krise. 9 klare nederlag i deres 10 seneste kampe, er et tegn på, at der er noget der slet ikke fungerer på holdet. Den samlede score på 28-35 fortæller også, at defensiven ikke er helt afstemt.

De seneste 3 indbyrdes opgør mellem disse to hold er endt med en udesejr, uanset hvilken bane der er spillet på. Det er svært at se hvordan de skal kunne rette op på den dårlige form, da den ikke er betinget af skadede spillere eller lignende.

*

Rotherham er faktisk også i en elendig forfatning, selv om de er placeret som nr. 12, hele 6 pladser foran dagens hjemmehold. Den seneste periode har ikke budt på mange succeser og når de kommer, så er det faktisk ikke hjemme.

De har faktisk fået point i 4 af deres seneste 6 udekampe, så de er ikke helt håbløse på fremmed græs. Vi vurderer at Rotherham er en smule foran i denne periode og taber ikke dette opgør. Der er mulighed for en remis – JA, men vi tror fuldt ud på en udesejr.

Bristol Rovers – Rotherham = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus tilbud…

To Top