Frække

Lørdagens engelske “Frækkert” på BN…

Vi er til dette valg af anbefaling hoppet ned i den engelske Championship, hvor det bestemt kun er 1 hold som vil komme til at spille med om oprykning – mens gæsterne skal finde meget mere stabilitet, hvis de også skal ende på de sjove pladser.

Bristol City – Norwich = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3x tilbage at spille for…

Bristol City har haft en smule utur i den på det sidste, men vi vurderer ikke det skyldes en dårlig form, men andre omstændigheder. 3 af de 4 seneste kampe har været på udebane og de 2 af dem i pokalkampe mod PL hold.

Det ene nederlag i Championship var mod formstærke Wolves, men det ser alligevel ikke godt ud i statistikken. Hjemme på Ashton Gate i Bristol er det dog en hel anden snak.

Her er kun 3 ud af 13 opgør tabt og med en placering som nr. 4. i ligaen, er det selvfølgelig fordi holdet er kompetent. Vi stoler fuldt og fast på hjemmebane styrken vil give dem 3 point i dag mod et ujævnt Norwich mandskab.

*

Norwich spillede 0-0 hjemme mod Chelsea i FA Cup’en, hvilket selvfølgelig er en fin præstation. Men Chelsea sillede ikke i stærkeste og Norwich var hjemme. I dag er de på udebane og her er styrken anderledes.

De har fået point i halvdelen af deres udekampe, hvilket må siges at være fornuftigt. Scoren er dog kun på 12-17 og ser man grundigere efter, så har de udfordringer mod de hold, der scorer mange mål hjemme, som Bristol C. gør.

Bristol City – Norwich = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3x tilbage at spille for…

 

To Top