Frække

Lørdagens engelske Frækkert på BettingNews…

Vi slutter af i den 3. bedste engelske række League One, hvor rækkens meste formstærke mandskab er det gæstende hold. Det har givet et rigtigt godt odds på en sejr som vi mener ligger lige til højrebenet.

Gillingham FC – Charlton = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver dag…

Gillingham FC er inde i en virkelig skidt periode. De vandt godt nok over formsvage Crew på udebane med 1-0 i seneste kamp. Men det får ikke træerne til at vokse ind i himmelen. Det man skal holde sig for øje er, at det var ude. Hjemme er det kun gået ned af bakke på det seneste. 

De seneste 3 hjemmekampe er alle tabt. Alle med 2 mål og alle med cifrene 0-2. Alle 3 hold der er noget mindre kompetente på udebane, end dagens gæster har været i denne sæson. Et nederlag på 0-2 igen vil bestemt ikke være utænkeligt – men vi spiller bare på det rene nederlag.

*

Charlton er i forrygende form og har ikke tabt en ligakamp siden slut september. Til gengæld er det blevet til 7 sejre og en enkelt remis. Så Charlton har fundet formen og balancen og stormer op af tabellen i League One. Lige nu er placeringen nr. 4, med kun 2 point op til nr. 1 og 2 kampe i hånden.

I de seneste 4 kampe har Charlton scoret 2 eller flere mål og lidt pudsigt endte 3 af kampe med 2-0 sejr. Så det resultat har begge mandskaber vist dygtige til at skabe, hvor det for udeholdet er ved sejre og hjemmeholdet ved nederlag. Et frækt spil, som vi holder os fra – men det er måske en tanke værd.

Gillingham FC – Charlton = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver dag…

To Top