Frække

Lørdagens engelske “Frækkert” fra PL…

Vi slutter lørdagen af i den engelske Premier League, hvor det er næstsidste runde der tages hul på i denne weekend for nogle hold, mens flere andre stadig har 3 runder tilbage.

Everton – Southampton = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Everton er et af de hold som kun har 2 kampe tilbage og 6 point op til en europæisk placering. Men det kan stadig nås pointmæssigt, selv om det er teoretisk. Men så er der både Liverpools mulighed for at vinde CL finalen, hvilket vil give en ekstra plads for engelske hold.

Manchester Utd. kan også vinde FA Cup finalen og i England gives den evt. overskydende EL plads ikke til taberen af finalen, men til det næste hold i hovedturneringen – og det er Everton. Så det er også vigtigt at holde holdene bag sig væk.

Formen har været jævnt stigende på det seneste og med både motivation samt det er den sidste kamp i denne sæson hjemme på Goodison Park, så er vi slet ikke i tvivl om at Everton får point – endda alle 3.

*

Southampton ligger skidt til, men har hele 3 runder at redde sig fri af nedrykningen. 4 hold ligger med 3 points mellemrum og er kandidaterne til at snuppe den sidste nedrykningsplads, hvor Southampton er holdet lige under stregen.

Der er kommet point ind på kontoen de seneste 2 runder, med hhv. en sejr og en remis. Så alvoren er gået op for spillerne. Men som regel når disse 2 hold mødes vinder hjemmeholdet og da begge mandskaber er motiveret, er det for os det samme som en helt almindelig kamp.

Everton – Southampton = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

To Top