Nyhed

Lørdagens engelske “Frækkert” fra League One…

Vi slutter lørdagens anbefalinger af med et ordinært opgør fra den 3. bedste række i England, hvor vi synes der ligger en nærmest foræring og venter rent odds mæssigt. Vi sender i hvert fald en del lapper efter vores egen anbefaling.

Wimbledon – Portsmouth = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Wimbledon kan godt kaldes for et hold i krise, for 5 af de seneste 6 kampe er tabt. Den enlige sejr i alt rodet var mod det absolutte bundhold fra Oxford, så der er virkelig krise i Wimbledon.

Det var hjemme på Kingsmeadow de fik deres enlige sejr og ud af 6 kampe har de yderligere fået en remis og 4 nederlag. Så Kingsmeadow kan bestemt ikke kaldes for et fort. Igen idag vil det vælte som Jeriko’s mure og det 5 nederlag foran egne fans vil være en kendsgerning.

*

Portsmouth er helt modsat hjemmeholde bestemt ikke i krise. Det kan man vel sige om et hold der ligger i toppen og kun har tabt 1 kamp efter 12 runder. Scoreren hedder 21-10 og det må siges at være godkendt.

De tabte dog lidt overraskende i sidste hjemmekamp mod et af bundholdene, men der skal være dage hvor det ikke virker, men det var også hjemme. På udebane har de 5 seje og en remis efter 6 kampe. I dage kommer den 6. sejr.

Wimbledon – Portsmouth = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

 

 

To Top