Nyhed

Lørdagens engelske “Frækkert” fra BNs panel…

Vi slutter denne lørdag af med et opgør fra den 4. bedste engelske række League Two, hvor vi godt ved at vi spiller med stor risiko, men vi har bare en rigtig god mavefornemmelse for dette opgør.

Exeter – Northampton = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens højeste bonus som Ny kunde – 122%…

Exeter ligger nr. 5 og har fået en godkendt start på sæsonen på det 4. bedste niveau. Kun 4 nederlag efter 17 kampe er bestemt godkendt og derfor kan det godt virke lidt underligt med vores valg af favorit.

Men Exeter er faldende i formkurve, hvilket skyldes bl.a skader og noget intern uro  truppen. Det virker ikke som om nogle af disse udfordringer er klaret og derfor ror vi ikke på, at formkurven ændrer sig til dette opgør.

Men nogle vil nok tænke at det ikke er nok til ikke at tro på dem, men der er også historik indblandet. For Northampton er virkelig en hademodstander for Exeter.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Northampton har 1 gang efter 5 møder på St. James i Exeter.og en er endt remis. Det vil sige at 3 gange har Northampton hentet alle 3 point. De seneste 3 år har de vundet hhv. 2 kampe og spillet en enkelt remis.

Så St. James er ikke et stadion Northampton frygter og har de en god dag og følger o på deres utrolige gode form, så er det slet ikke utænkeligt at de vinder igen.

Den forsigtige spiller med “Dobbelt-Chancen” (X2), men i har på redaktionen valgt at gå All-in og smide lidt lapper efter en udesejr, til et super godt odds i vores optik.

Exeter – Northampton = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens højeste bonus som Ny kunde – 122%…

To Top