Nyhed

Lørdagens engelske “Frækkert” fra BN…

Også dagens “Frække” anbefaling er hentet i den bedste engelske række Premier League. Umiddelbart er det 2 hold, som Bookmakerne anser for at være lige svage, men her er vi slet ikke på linje med dem og mener at der er en klar favorit.

Southampton – Everton = 1 = Odds 2,65
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på at Bette…

Southampton er ved at få vendt skuden og er i gang med at løfte sig væk fra bundslammet, men kan dog ikke sige sig helt fri endnu. Men formen er godkendt og flere gode kampe er blevet leveret på det sidste.

Det har haft store udfordringer hjemme på St. Mary’s i denne sæson, hvor de kun har hentet 1 sejr og 5 gange remis. Men vi vurderer de stigende form og gode resultater har givet mere selvtillid på den konto.

De har normalt også et godt tag på gæsterne fra Everton, når de gæster St. Mary’s, hvor de i deres seneste kampe har sendt dem hjem med et nederlag og ser man 5 kampe tilbage, er de 4 vundet overbevisende.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Everton har stort set den samme form som hjemmeholdet i denne periode men det virker til, at den er på vej ned. De vinder hjemme, men på udebane taber de så til hold man ikke troede de ville tabe til.

Så det er både dårlig form, men også et udebanekoncept der har vist sig ikke at være gangbart. Kun 2 sejre i deres 10 seneste udebane optrædender og det er slet ikke godt nok, hvis man vil være med helt fremme.

Vi tror bestemt ikke på dem i dag, når vi måler de 2 mandskaber overfor hinanden. Nok bliver det en tæt kamp og sikkert med få mål, men hjemmeholdet VIL score flest.

Southampton – Everton = 1 = Odds 2,65
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på at Bette…

To Top