Bonus

Lørdagens engelske Dansker Bonus…

Så har vi igen fået øje på vores danskere i den næstbedste engelske række Championship og de fortsætter med at imponere og fasthold muligheden for den direkte oprykning. Det gør de helt sikkert også efter dagens kamp hjemme i London.

Brentford – Rotherham = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Brentford fortsætter i Chanpionship med at vinde fodboldkampe. De havde ellers en kortvarig formnedgang i 3 runder, men det har de fået rystet af sig igen og får igen maksimumpoint når de spiller. I dag er det hjemme på det lille hyggelige og intime stadion i London, hvor der ikke er mange, ja nærmest cm, til spillerne på banen. Her kan man både høre og lugte spillerne.

Brentford er et af de stærkeste hjemmemandskaber i Championship, med kun 2 nederlag efter 17 kampe. Scoren hedder 34-18, så det er efterhånden ved at blive en sikker fæstning for Brentford. Med tanke på, hvad dagens gæster har at byde ind med i denne periode – så mener vi at Brentford nærmest skal spille med bind for øjnene for at tabe i dag.

*

Rotherham er nok det mandskab der er i den ringeste form og de seneste 5 kampe er alle blevet tabt. Så ikke kun humøret og selvtilliden har fået et knæk, men man slå også med det faktum, at stregen til nedrykning ligger over deres placering. De er dog det bedste mandskab under stregen, men der er allerede 5 point op til redning.

De havde dog en god periode før vi ramte februar i år og derfor er de ikke helt tabt af feltet endnu. I dag er det så på udebane. Ja, de har vundet 4 kampe – men ud 15, så der er også tabt 9. I dag skal de møde et af de hold de vil føle, bare vadede hen over dem i 90 minutter og et smalt nederlag på 2 mål, vil de sikkert være glade for.

Brentford – Rotherham = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top