Nyhed

Lørdagens engelske Bonus spil fra redaktionen…

Der findes et mandskab i den næstbedste række hvor det danske islæt er særligt repræsenteret. Nemlig på dagens hjemmehold, hvor både manager og en del spillere har et dansk pas. Det er nok ikke kun derfor at hjemmeholdet i den grad er i god form og har vist fremgang på næsten alle parametre.

Brentford – Luton = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Brentford har kun tabt 2 ud af de 10 seneste kampe og er begyndt at nærme sig den sjove del af tabellen igen. Kun 2 point adskiller Brentford fra den 6. plads, som giver adgang til kvalspillet efter endt sæson.

Hjemme i London har de haft deres udfordringer, men også her er de igen begyndt at vinde fodboldkampe og når man tillægger deres udebanestyrke – så ser det faktisk lovende ud for det mandskab med flest dansker tilknyttet i England. Vi tror endnu gang på vores landsmænd.

*

Luton har modsat kun vundet 2 ud af deres 10 seneste kampe og er nærmest røget ned i et sort hul. 5 rene nederlag på stribe med en medfølgende score på 5- 12 – det ser ikke godt ud.

Luton er Championships absolut svageste mandskab når man ser på formen og i dag skal de møde rækken absolut mest formstærke mandskab – på udebane. Det kan kun gå en vej – og det er alle 3 point til hjemmeholdet.

Brentford – Luton = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top