Nyhed

Lørdagens Engelske Bonus fra redaktionen…

Vi har forladt EM kvalen for i dag og de 2 sidste anbefalinger er hentet i England, hvor vi i denne har begivet os ned i League Two. Vi mener at det er en ren foræring fra Bookmakernes side.

Stevenage – Grimsby = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Stevenage ligger snart isoleret i bunden, med kun 5 point efter 12 runder. Den første sejr har de stadig til gode og med en score på 8-18, skal der til at ske noget, hvis de ikke skal være røget ned før turneringen er kommet igang.

2 af de remis’er de har hentet har været på hjemmebane, men også 4 af deres nederlag er hentet foran egne fans. Så selvom de burde være stærkeste hjemme, har de faktisk fået flere point på udebane. Vi tror heller ikke på dem i dag.

*

Grimsby er flyvende i denne periode, specielt når det kommer til udebane. 3 sejre og en remis efter de første 6 udekampe er helt klart godkendt. Og med en positiv score på 10-6, så har de et koncept der virker på fremmed græs.

Vi tror på et tæt opgør, hvor der bliver scoret 1 eller 3 mål og dermed mener vi at gæsterne fra Grimsby vinder dette tætte opgør med en enkelt pind. Vi har så garderet os, da odds’et er helt forkert sat efter redaktionens mening – men TAK.

Stevenage – Grimsby = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top