Bonus

Lørdagens engelske Bonus fra League One…

Vi har også fundet lørdagens 2. anbefaling i England, men er i denne anbefaling hoppet et par niveauer ned til League One, som kun er 3. bedste niveau. Vi ser endnu et ret sikkert spil og her får vi et af de gode afkast med i købet.

Hull – Crewe = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS at spille for…

Hull har haft en god optakts periode og den er blevet fulgt op af en god start i League One. Her lagde Hull nemlig ud med en sejr på 2-0 på udebane over Gillingham. Så det virker helt klart som om Hull har forberedt sig godt til sæsonen.

Hull er nedrykkere fra Championship og har selvfølgelig et setup fra dette niveau. Vi er helt sikre på, at Hull vil lege med om at rykke tilbage – og de så skal gennem Play Offs eller rykker direkte op, vil tiden vise. Men de vil være at finde i toppen gennem hele sæsonen.

*

Crewe rykkede op efter sidste sæson, da de lå på en 3. plads da sæsonen blev afbrudt af Corvid-19. Det var sådan man besluttede omkring de rækker der ikke blev færdigspillet – så Crewe er lidt uventet rykket op. Der er da heller ikke kommet spillere til, der kan løfte niveauet.

Og selv om det kun er et niveau de er rykket op, så er der faktisk stor forskel på de rækker, hhv, League One og Two. I League One er der langt flere penge og forholdende er en del bedre, i forhold til stadions mv. Vi tror ikke at Crewe er hverken stærke nok eller klar til dette niveau endnu og vil helt sikkert tabe sikkert i dag – sikkert med 2-3 mål.

Hull – Crewe = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS at spille for…

To Top