Nyhed

Lørdagens “Ekstra” spil på redaktionen…

Vi har siddet og nørdet en del i de seneste dage og derfor har vi et nærmest overflødighedshorn af anbefalinger. Der var jo ikke så meget at se til i midtugen og derfor var der masser af tid til at nørde lidt forud. Det er Bundesligaen der her er i spil.

Mainz – FC Köln = 1 = Odds 2.00
Spillet hvor du får den Bonus som Ny spiller med 3x pengene…

Mainz indtager rækkens 13. plads og det bør de ikke være tilfredse med for de har holdet til at ligge i top 10. Heldigvis er der massere af kampe endnu og med deres nuværende opadgående formkurve ser det slet ikke så skidt ud.

Køln smed 6 dumme point tidligt på sæsonen ved at tabe hjemme til Hannover og Hoffenheim, men så fandt de rytmen og har ikke tabt hjemme lige siden. Deres sejrsstime er kun blevet brudt af en uafgjort kamp mod Frankfurt.

*

FC Køln har skuffet mange i denne sæson og ligger efter 11 kampe helt i bund med kun 2 point. Der er intet der har virket for dem og de har kun lavet 4 kasser mens de har lukket 22 ind.

Selvom de normalt har godt tag på Mainz når de to hold mødes, ser vi ikke mange chancer for at Mainz ikke tager alle 3 point i dag.

Mainz – FC Köln = 1 = Odds 2.00
Spillet hvor du får den Bonus som Ny spiller med 3x pengene…

To Top