Bonus

Lørdagens danske Superliga Bonus…

To af de formstærke mandskaber mødes i dette opgør, men det er dog hjemmeholdet der virker til at være i en klasse for sig selv også i denne sæson. Internationalt er de pressede – men nationalt er de i toppen.

FC Midtjylland – AaB = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største Bonus…

FC Midtjylland har i den hjemlige liga lagt sig sikkert i toppen og vi forventer da også at de vil blive liggende og ende der efter denne sæson. De virker til at have et gear mere end alle andre hold i ligaen. Kun 2 nederlag efter de første 9 runder og de har endda også CL at skulle forholde sig til.

Så det er en stærk og homogen trup de har på heden. Og netop på heden er de rigtig svære at have med at gøre. 4 kampe har givet 4 sejre og en score på 9-1. Det er både effektivt og stor styrke. De vinder over AaB som de har gjort 6 ud af de seneste 7 kampe på MCH Arena.

*

AaB gør det faktisk også godt, men har ikke vist den samme stabilitet som dagens hjemmehold. Men med 15 point, som kun er 4 mindre end hjemmeholdet på 1. pladsen, så må det siges at være godkendt indtil videre. Men vi er ret sikre på, at festen lige stopper op her i dag, når de har spillet denne kamp.

Selv om AaB er hæderlige på udebane, så har vi svært ved at tro på, at de har styrke nok til at ligefrem slå FCM hjemme på MCH Arena. Det skal no blive en underholdende kamp – men vi tror på en hjemmesejr på mere end 1 mål.

FC Midtjylland – AaB = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største Bonus…

To Top