Bonus

Lørdagens danske Superliga Bonus på BN…

Der var en del overraskelser i den danske Superliga’s første runde, da de 2 bedst placerede mandskaber fra sidste sæson, begge tabte deres første kamp. Men det fik sidste års mestre hurtigt rettet op på og vandt efterfølgende både i Champions League og den hjemlige liga.

FC Midtjylland – Randers FC = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Midtjylland havde nok lidt for meget fokus på CL kampen i første runde af Superligaen, men de har så sandelig fået fokus tilbage på banen. Selv om en sejr på 1-0 over mandskabet fra Lyngby, så var det en professionelt afviklet kamp fra FCMs side. Man kunne godt se, at alt det mentale fra midtuge kampen, stadig sad lidt i benene.

Men hjemvendte Sisto fik et ellers lidt tamt FCM mandskab til at se godt ud ved, at score kampens enlige mål og give FCM sæsonens første sejr i Superligaen. Til dette opgør er de ikke trætte og det vil man tydeligt kunne se i kampen. Sikker hjemmesejr.

*

Randers FC fik med møje og besvær hentet en remis hjemme på 1-1 mod sidste sæsons overraskelse fra AGF. Men det skal tilføjes, at AGF spillede med kun 10 mand fra det 2. minut – så Randers havde 88 minutter med 11 mand mod 10. Men alligevel kunne Randers ikke vinde kampen.

Selvfølgelig var Randers dominerende, men de virkede ret tandløse i den offensive fase og det var derfor let for AGF at trevle Randers offensiv op. I dag står de overfor et fuldt modstanderhold, der er bedre end AGF – og endda på udebane. Vi tror slet ikke på randrusianerne i dag.

FC Midtjylland – Randers FC = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top