Bonus

Lørdagens danske “Special Bonus” på BN…

Vi har igen fundet en kamp frem fra den danske Superliga og det har indtil nu 2018 gået ganske glimrende, selv om mange ikke har det store mod på, at vælge kampe her fra – men oddset er godt og chancen er stor for vores favorit vinder.

Silkeborg – Lyngby = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Silkeborg fik en fin start på foråret, med en sejr hjemme over AaB, i en underholdende og måske knap så velspillet kamp. Men sønderjyderne forstår at give alt, når det sker hjemme på det nye stadion, Jysk Park i Silkeborg.

Og her er de faktisk blandt bedre hjemmehold, med 6 sejre, 1 gang remis og kun 3 nederlag. Så det er her de skal sætte deres lid til de fleste point. Der er kun 4 point op til de sjove pladser og dem vil de nærme sig lidt mere efter dagens opgør.

*

Lyngby har masser af udfordringer og ud over de økonomiske, så er spillet heller ikke der hvor det skal være. Men det er vel fair, med tanke på de mange “tanker” en næsten lukning af klubben medfører.

I forvejen var troen og selvtilliden ikke helt på plads, så det er virkelig en udfordring som holdet står overfor i resten af sæsonen, hvis de skal forblive i den bedste danske række lidt endnu.

Vi tror ikke på point i dag og at holdet er kommet tilstrækkeligt på plads, efter de mange udfordringer som egentligt ikke hører fodbolden til, når det kommer til hvad der sker på banen og med bolden.

Silkeborg – Lyngby = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top