Frække

Lørdagens Danske Frækkert fra Divisionen…

Vi slutter denne lørdag af i den danske 2. Division, hvor vi på redaktionen har en del “indsider viden” omkring begge dagens hold, da en af redaktionens medlemmer har været træner for begge hold tidligere.

Skovshoved – FA2000 = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Skovshoved overlevede 2. Division efter sidste sæson, med nød og næppe og skal nok også i denne sæson, se mere nedad end op ad. Af en eller anden grund, så har Skovshoved det altid svært foran egne fans. Banen er da heller ikke helt optimal og virker mest af alt som et Serie stadion.

Men det er på banen det foregår og her har Skovshoved igennem flere sæsoner ikke præsteret det ønskede hjemme. Har så dygtigt fået mange point på udebane og det har holdt dem oppe på dette niveau. Men der er ikke rigtigt kommet nogen tilgang der kan gøre en forskel og man tabte da også første kamp klart med 0-3 – endda på udebane. Vi tror heller ikke på dem i dag og at det er hjemme er ikke en fordel.

*

FA2000 vandt deres første kamp i sæsonen med 1-0 over og fik den nødvendige selvtillid og point. I sidste sæson mødte FA2000 også Skovshoved og da FA2000 var på besøg vandt de med 2-0. Så FA2000 kan også spille både ude og hjemme.

I sidste sæson lagde FA2000 stærkt ud og lå længe i en position der gav forhåbninger om en kamp i sluspillet om oprykning. Men skader bevirkede en formnedgang og man klarede lige præcis ikke cuttet. Vi tror at chancen for, at man kommer med i slutspillet denne gang er stor og FA2000 fortsætter i sejrsgang og tager nr. 2 i streg på kun 2 runder.

Skovshoved – FA2000 = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top