Bonus

Lørdagens danske Bonus anbefaling…

Vi er hoppet til den hjemlige andedam, hvor det er landets næstbedste række der lægger kamp til dagens Bonus anbefaling. Vi er faktisk en del overrasket over, at odds’et er så højt på en kamp der kun har et udfald – nemlig en hjemmesejr.

HB Køge – Kolding = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

HB Køge kæmper om at nå med i den halvdel af 1. Division, som skal spille oprykningsspil. Der er 3 mandskaber der alle har 28 point, men kun 2 af mandskaberne er der plads til i den bedste halvdel. Så det er de 2 næste runder der afgører om det vil lykkede, da det er antallet af kampe der er tilbage, før rækken deles.

Formen er måske ikke prangende, men heller ikke vissen. Men selv om HB Køge ender i den bedste halvdel, så vil de helt klart ikke være en kandidat til oprykning, dertil er de slet ikke gode nok. Men vi er ret sikre på, at de nok skal få de 3 point i dag og kan de også få et godt resultat i det sidste opgør, skal de nok klare den.

*

Kolding behøver ikke at tænke på oprykning, for de har rigeligt at se til, hvis de ikke skal rykke ud. Med kun 13 point efter 20 kampe, er der kun 1 mandskab der har gjort det ringere. Formen er da også helt til hundene og det er sjældent at de vinder fodboldkampe. Kun2 er det blevet til i denne sæson indtil videre.

Den seneste ligger helt tilbage til november sidste år. I 2021 har de kun prøvet at tabe, så selvtilliden ligger på 0-punktet og det samme gør spillet. Selv mod bundholdet fra Skive tabte de til og så endda på hjemmebane. Vi fornemmer at Kolding har stemplet ud og nok også ender med en nedrykning.

HB Køge – Kolding = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

To Top