Bonus

Lørdagens Championship Bonus…

Dagens hjemmehold er i en elendig forfatning og hvis der ikke snart kommer point ind på kontoen, så er vi overbevist om, at der snarligt vil komme en trænerfyring. Selv med den udsigt, tror vi ikke på hjemmeholdet.

Sheffield W. – Millwall = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sheffield W. fik en tiltrængt sejr hjemme over Bournemouth på 1-0, efter en periode på 4 kampe i streg med nederlag. Ligeledes scorede de også kun 1 mål i de 4 kampe, så der er en del der skal arbejdes med før holdet er i en ordentlig balance.

Vi tror helt klart ikke at træerne vokser ind i himmelen, men at de er i bevægelse i en bedre retning. Men dagens gæster er helt anderledes effektive på udebane og scorer også en del flere mål. Sheffield W. kan måske få en heldig remis, men bliver der en vinder er det ikke hjemmeholdet.

*

Millwall har hentet 10 af deres 16 point på udebane og har kun tabt en enkelt gang til topholdet Swansea. Så hvis de får forbedret deres hjemmebane, vil de også komme til at ligge højere end den nuværende 8. plads. Men der er kun 3 point op til nr. 2, så det er stadig tæt i toppen.

Vi tror ikke på nogen seværdig kamp, men et slidsomt opgør hvor begge hold nok ikke satser for meget. Også set ud fra skadeslisten hos hjemmeholdet, som har en del spillere ude til dette opgør. Danske Zohore er også meldt ude for Millwall. Vi tror ikke på at Millwall taber.

Sheffield W. – Millwall = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top