Bonus

Lørdagens Championship Bonus spil…

Vi fortsætter i den næstbedste engelske række Championship, hvor det er 2 formstærke mandskaber der her tørner sammen. Det er sikkert også årsagen til, at det er muligt at få 2 tegn på en hjemmesejr og stadig nå et Odds på 1,40.

Hull – Peterborough = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Hull har kun tabt 1 opgør efter de 7 runder og har fået 6 sejre indtil videre. Det siger sig selv, at formen er god og hjemme på KCOM Stadium i Hull er de normalt svære at have med at gøre. Det er tilsyneladende også tilfældet i dag.

Selv om dagens gæster også har en rigtig god form er vi ret sikre på, at Hull ikke taber hjemme på KCOM Stadium. Vi tror faktisk at det ender med en pointdeling – men bliver der en vinder tror vi mest på hjemmeholdet.

*

Peterborough er også godt med og har kun tabt 2 kampe indtil videre. Begge nederlagene er hentet på udebane mod mandskaber der er ringere end det hold de skal møde i dag. Hjemme er de rigtig dygtige, så når de får balanceret deres udebanestyrke, så vil de slås med om oprykning.

Der er ingen tendenser mellem disse 2 mandskaber der plejer at skiftes til at tabe/vinde. Hjemmebanen, formen og selvtilliden er til Hull’s fordel i dag og det er årsagen til, at vi tror mest på hjemmeholdet – men det bliver tæt.

Hull – Peterborough = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top