Bonus

Lørdagens Championship Bonus kamp…

Vi hopper til Englands næstbedste række Championship i dagens “Bonus” anbefaling, hvor det er et af topholdene der igen skal få formen reetableret, efter nogle runder der ikke helt har givet det udbytte der var forventet.

Norwich – Stoke = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Norwich topper stadig den engelske Championship, med kun 1 point ned til Brentford, som til gengæld har spillet 1 kamp mindre. De seneste 3 runder har givet 1 nederlag og 2 gange remis, men det skal også siges, at 2 af kampene var på udebane. Nederlaget kom mod Swansea på udebane, som også ligger i toppen og kæmper med.

Så vi tror ikke på en formnedgang, men dog på at Norwich lige skal finde sig selv igen. I dag er de hjemme i egen hule på Carrow Road, hvor de kun har tabt 1 kamp i denne sæson. Vi er sikre på, at nederlag nr. 2 ikke kommer i dag, men til gengæld en sejr.

*

Stoke er ikke et stærkt udehold, men de har dog alligevel et koncept, som har givet dem en masse point. For Stoke spiller nærmest italiensk på udebane. De kommer for at få mindst det ene point og spiller ultra defensivt. Det har da også givet 8 gange remis i 14 udekampe og kun 2 nederlag.

De vil naturligvis komme og spille på samme måde, men vi tror ikke på at de vil lykkedes med denne type opstilling. Norwich scorer mange mål hjemme og kommer Stoke ikke så tit frem på banen, vil Norwich være spilstyrende. Og det kan hjemmeholdet godt lide at være. Ja, der r chance for en remis – men det tro vi nu ikke på.

Norwich – Stoke = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top