Bonus

Lørdagens Champions League Bonus kamp…

Vi er godt i gang med de afsluttende kampe i Champions League, som blev udsat da Corvid-19 ramte ikke bare fodbolden, men hele verden. Derfor kan vi i de næste 14 dage glæde os over en masse super god bold og alle de store mandskaber.

Barcelona – Napoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus at spille med…

Barcelona er gammel i gamet når det kommer til Champions League. Det er rutinerende spillere som ikke lader sig imponere over hvilken kamp de skal spille. Så vi kommer ikke til at se noget slinger i valsen fra det spanske mandskab. Der er dog nogle skader i den spanske trup – men den er til gengæld også meget bred og kompetent.

Det første opgør endte 1-1, så Barcelona behøver ikke at skabe kampen. Men det er ikke deres kop the at afvente, så de vil spille med en kontrolleret defensiv, hvor de også prøver at presse italienerne frem på banen – men stadig med mange bag bolden hele tiden.

Og det er de jo mestre i og det er præcis det deres spillestil handler om. Kampen bliver selvfølgelig spillet på Camp Nou, men uden tilskuere. Lidt synd for gæsterne, der ikke kommer til at opleve denne helt specielle atmosfære – men de slipper så også fra presset fra tribunerne.

Vi forventer et veloplagt Barcelona mandskab der går lige så langt det er nødvendigt offensivt, med et defensivt udgangspunkt – set fra deres side. Men vi tror helt klart på, at Barcelona får scoret – men det bliver nok en lige kamp. Napoli skal blotte sig på et eller andet tidspunkt og så kan det gå stærkt i Barcelona’s favør.

*

Napoli endte lige udenfor de sjove pladser i den italienske Serie A, men vandt pokalfinalen over Juventus og skal derfor ud i Europa League. Så den nye træner har allerede fået succes i denne sæson – men selvfølgelig tørster både han og holdet efter mere.

Skades situationen er til at overse, så her kan der ikke hentes undskydninger. Formen er egentlig også OK – men bare ikke på udebane. Her har de slet ikke haft samme styrke i hverken efteråret eller foråret, som de normalt plejer at have i Serie A.

Især i den sidste del af turneringen blev det nærmest symptomatisk at undgå at vinde på udebane og kun 2 sejre blev det til efter sæsonen genstartede. Selvfølgelig skal de nok være klar i dag og defensivt vil de også stå godt. Men som skrevet herover, skal de frem og skabe et eller andet og så kommer der muligheder for hjemmeholdet i den bagerste del af Napoli kæder. Vi tror på en snæver hjemmesejr.

Barcelona – Napoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus at spille med…

To Top