Frække

Lørdagens Bundesliga Frækkert fra redaktionen…

Dette opgør burde have det hele, da begge mandskaber er i alvorlig fare for at rykke ud og begge mandskaber ahr en form, som i den grad er elendig. Så det er et opgør der både burde indeholde nerve, spænding, intensitet og sikkert også en masse dårlig fodbold – for sådan er det når bundhold mødes i disse afgørende kampe.

Augsburg – Bremen = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som ny bruger…

Augsburg kan med en sejr i dagens opgør sikre sig en forbliven i den bedste tyske række Bundesligaen. Augsburg har 33 point, som er 2 mere end dagens gæster fra Bremen. Men også holdet lige under stregen Bielefeld har 31 point, så det er 3 mandskaber der kæmper om at undgå den sidste nedrykningsplads. 

For Augsburg kan er det heldig at kampen spilles hjemme på WWK Arena, hvor de klart har været bedre end de har været på udebane. Men formen er bare ikke specielt god i denne periode – og har ikke været det i lang tid. Efter de lå rigtigt godt placeret ved juletid er det kun gået en vej og det er ned ad bakke lige siden. Kun få sejre er tilfaldet Augsburg i 2021. Vi er godt klar over, at muligheden for en remis bestemt også er til stede.

*

Bremen har haft en elendig sæson og formen har bare været dalende og ustabil stort set hele vejen. Vi skal helt tilbage til starten af marts måned for, at finde den seneste sejr i Bundesligaen. Det var over Bielefeld, som de netop kæmper med om den sidste nedrykningsplads. Siden dengang har dens stået på 7 nederlag og en enkelt remis. Så det virker som om, at selvtilliden er helt forsvundet fra Bremens mandskab.

De skal nok være motiveret til dette opgør. Men det har de jo også været i den øvrige, så det mener vi ikke vil gøre den helt store forskel på i dag. Bremen er en tand bedre på udebane end dagens hjemmehold. Men det betyder bestemt ikke at de gode på fremmed græs. Men de har da vundet 4 kampe og det var ene var mod føromtalte Bielefeld. Det bliver et tæt opgør men vi vurderer, at hjemmebanen vi give Augsburg den nødvendige fordel.

Augsburg – Bremen = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som ny bruger…

To Top