Bonus

Lørdagens Bundesliga Bonus fra BN…

Bundesligaen har været i gang i et stykke tid og der er afviklet 4 runder indtil videre. Det er for tidligt at tale om fiasko opstarter, men der er begyndt at tegne sig et billede, der ligner sidste sæson en hel del. Der dog et par mandskaber der har startet med dårlig form, men det er ikke nogen af dem der deltager i dette opgør.

Mainz – Freiburg = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Mainz med den danske succes træner der reddede Mainz fra nedrykning i sidste sæson med bravur, er hoppet ind i denne sæson med samme gejst og tro på tingene. Derfor ligger de stadig med helt fremme som nr. 4, efter de 4 første runder. Mainz ligner et af de hold der kan gå hen og overraske i denne sæson og lege med om de europæiske pladser. Leipzig vandt over hjemme og senest Hoffenheim ude.

Så de har noget at have deres selvtillid i, både spillerne og klubbens fans, for der begynder at lugte af et eller andet der ligner succes. Når et hold har det sådan, er de rigtige svære at spille imod og selv om Mainz ikke er blandt de mest scorende i den tyske Bundesliga, så har de en af de absolut stærkeste defensiver. Så vi tror helt klart på point til Mainz i dag og det bliver alle 3.

*

Freiburg er også kommet fint fra land og ligger på pladsen lige efter hjemmeholdet som nr. 5. De har ligesom hjemmeholdet scoret 6 mål i deres første 4 kampe, men også lukket 4 ind. Så der er nogle små justeringer før den del også er på plads. Ligesom hjemmeholdet lavede de en lille overraskelse, da de slog Dortmund hjemme med 2-1. Så også Freiburg har selvtillid.

Den gode form til trods og en god portion selvtillid, så tror vi alligevel at de er et stykke efter hjemmeholdet. Mainz har stadig den oprykker bølge som mange hold får efter en oprykning, selv om det kun var en redning fra nedrykning. De spiller også godt fodbold og har taget den gode form med sig. Det bliver et tæt opgør med et par mål og dem tror vi går til hjemmeholdet.

Mainz – Freiburg = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top