Frække

Lørdagens britiske “Frækkert” fra BN…

“Frækkert” er måske så meget sagt, men Odds’et er højt og sandsynligheden er mere end til stede for en hjemmesejr og derfor fryder vi os på redaktionen, over at Bookmakerne ikke har samme tiltro til denne League One kamp, som vi har.

Plymouth – Bury = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Plymouth fik en mareridtsagtig start på sæsonen, men har stille og roligt fået ændret på problemerne og er blandt de hold i League One med den bedste form. Man tabte det første opgør i december måned i FA Cup’en, men siden har der ingen været.

Det betyder at det hårde december- og juleprogram med 6 kampe ikke har givet nogen nederlag, men 4 sejre og 2 gange remis. Det betyder at plymouth bevæger sig væk fra nedryknings feltet.

Fortsætter denne trend, kan de faktisk ende på en af kval pladserne til oprykning. Vi kan på redaktionen ikke se hvorfor at formen skulle falde, når truppen er stort set uden problemer og kampen spilles hjemme på Home Park.

*

Bury skal ud og finde eller købe mirakler, hvis de skal tro på en overlevelse i den 3. bedste række. De har modsat hjemmeholdet ikke fået et eneste point i ligaen i december måneds hårde program. 6 rene nederlag.

Mest alarmerende er det nok, at Bury heller ikke har scoret en eneste gang i disse 6 kampe, men modsat lukket hele 10 mål ind. Det har ikke været grundet skader eller lignende, så vi kan ikke se hvordan de skulle kunne få vendt skuden på de få fridage de har haft siden 1. januar.

Plymouth – Bury = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top