Bonus

Lørdagens Bonus’en fra VM kvalen…

I dette opgør mødes 2 af de landshold, som vi på redaktionen så som de nærmeste rivaler til at true Danmarks muligheder for at kvalificere sig. Men de har begge startet lidt slidt ud og begge har tabt til det danske landshold. Men vi anser det alligevel sandsynligt, at det bliver en af disse 2 landshold der ender med at tage 2. pladsen i Gruppe F og dagens kamp kan vel få en meget afgørende betydning i den sidste ende.

Israel – Østrig = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Israel lagde ud med at tabe til Danmark med 0-2 hjemme og havde håbet på en remis. Men dertil var de slet ikke stærke nok  og Danmark havde ingen væsentlige udfordringer med at slå Israel. I det efterfølgende opgør mødte de Skotland og fik kun remis mod dem (1-1) og derfor skulle de vinde over Moldova, hvis de ikke allerede skulle være uden for mulighederne for succes. Det blev da også en sejr på 4-1.

I den første kamp i denne serie af kvalifikationskampe var Israel et smut på den Nordatlantiske ørige Færøerne. Her endte Israel med at vride Færøerne rundt som en karklud og slog dem med hele 4-0. Men de fik nu heller ikke meget modstand og færingene var mere en hund i et spil kegler. I dag bliver det en helt anden slags kamp og modstand som israelerne kommer til at stå overfor. Vi tror at den opgave bliver en kende for svær og at Israel må acceptere, at gæsterne smutter foran i tabellen.

*

Østrig kom egentligt nogenlunde fra start, selv om det var lidt skuffende kun at spille remis 2-2 i Skotland. Men det var lidt deres egen skyld. efter at have været foran med 2-1, 10 minutter før tid. Men skotterne udlignede 5 minutter før tid. Kampen mod Færøerne blev vundet som forventet og så var det Danmark der stod for tur. Men her blev det til en nedtur på 0-4 hjemme på Ernst Happel Stadion i Wien – og der er blevet rynket lidt på panden siden. Så derfor skulle kampen mod Moldova vindes sikkert, hvis østrigerne igen skulle have troen på en mulig succes tilbage til deres fans.

Kampen mod Moldova var på udebane og her viste Østrigerne noget mere disciplin og langt bedre spil. Kampen blev vundet sikkert med 2-0, med mål i slutningen af hver halvleg. Nu er Moldova heller ikke blandt de bedste mandskaber og Israelerne slog dem faktisk med 4-1, også på udebane. Men det er en anden kamp i dag og der står en del mere på spil. Vi fornemmer, at østrigerne godt kan lukke den israelske defensiv op og score det ene mål vi tror de vinder med. Den forsigtige garderer med en remis, men vi tror på fuld gevinst til mandskabet fra alpelandet.

Israel – Østrig = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top