Nyhed

Lørdagens “Bonus” valg på BettingNews…

Det har været en lidt “presset” periode og vi er i den grad blevet udfordret af flere af vores favoritter. Det er Bookmakernes periode – men vi skal nok indhente den smule vi har tabt og vi starter i dag i den tyske Bundesliga.

Dortmund – B.M. Gladbach = AH -1.0  -1.5 = 1,85
Spillet hvor DU får dagens absolut Bedste Bonus tilbud…

Dortmund er nærmest ustoppelige i ligaen hvor de efter 5 runder topper rækken med 13 point. Sw har indtil nu ikke bare slået deres modstandere, de har holdt dem helt fra at score og har nu en målscore på 13-0.

Alle deres kampe har de vundet med mindst 2 mål hvilket vi også forventer at de gør i dag. HSV blev i sidste runde slået med 3-0 og Køln blev slået med 5-0 da de besøgte Dortmund, mens Hertha Berlin og Wolfsburg er slået med 2-0 og 3-0.

Det er ikke fordi det er alle bundholdene de har mødt at de topper rækken, men det er simpelthen fordi alting bare fungere for dem i øjeblikket og de nærmest kan gå på vandet.

*

B.M. Gladbach har derimod haft nogen problemer med at få det til at kører på udebane hvor de stadig er uden sejr og kan levere en målscore på 4-4.

Samlet har de hentet 8 point efter de første 5 kampe, og har kun formået at score 3 gange yderligere, så man har en samlet målscore på 7-5.

Gladbach har bare ikke haft heldet med sig og møder i dag et hold der i den grad har tur i den og som er et af topholdene i den tyske liga, så det bliver ikke i dag de får deres færreste udebane sejr.

Dortmund – B.M. Gladbach = AH -1.0  -1.5 = 1,85
Spillet hvor DU får dagens absolut Bedste Bonus tilbud…

To Top