Nyhed

Lørdagens Bonus valg fra Spaniens La Liga…

Dagens 2. anbefaling er fra den spanske La Liga, som overskriften antyder og her er det et hjemmehold, som i den grad har noget at revanchere fra seneste runde. Men desværre for dem, så er dagens modstandere fra top af poppen.

Valencia – FC Barcelona = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus som NY bruger…

Valencia tabte til Mallorca fra bunden af den spanske La Liga. Men det betød at Mallorca kom over stregen og at Valencia røg udenfor det sjove selskab, der skal spille internationalt i næste sæson. Men det har heller været så stabilt i offensiven som i sidste sæson.

Kun 30 mål efter 20 kampe er ikke nok, når man selv har lukket 29 ind i lige så mange kampe. Det er især på udebane, at den er gal. Her er de 20 af de 29 mål gået ind – men i dag er det hjemme. Nederlaget mod Mallorca gjorde ondt, men dagens gæster er får det til at gøre endnu mere ondt.

*

FC Barcelona gør det de er bedst til. Nemlig at vinde fodboldkampe. Kun Real Madrid kan matche FC Barcelona i denne sæson og byde dem op til dans, omkring mesterskabet. 

Havde det ikke været for defensiven hos Valencia, havde vi faktisk troet mere på en remis. Sidste sæson spillede Valencia remis hjemme mod FC Barcelona, men da var de også betydeligt stærkere. Selv om det er på udebane, er vi overbeviste om, at FC Barcelona henter alle 3 point og forbliver i toppen af ligaen.

Valencia – FC Barcelona = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top