Bonus

Lørdagens Bonus valg fra Skotland…

Vi fortsætter med dagens “Bonus” anbefaling i den bedste skotske række Premiership, hvor man nu er nået til den 6. runde og der begynder at tegne sig et billede af de tidligere sæsoner omkring hvem der lægger sig i spidsen. Det bliver igen Rangers og Celtic der kommer til at kæmpe om det.

Kilmarnock – Dundee Utd = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Kilmarnock kæmper om bare at holde på, for der er kun kommet 2 point ind på kontoen indtil videre. Scoreren hedder 5-9, så det er i begge ender at de ikke helt kan holde trit med de øvrige hold. Placeringen er da også inden denne rinde næstsidst. 

De fik ellers fint remis mod Celtic og mange troede at der nu var en stor sæson på vej. Men siden har der ikke været meget spræl i Kilmarnock, der nok skal forvente at kæmpe om at undgå nedrykning, frem for en sjov og spændende sæson. Vi tror stadig ikke på, at de har flyttet sig og de højest kan få tiltusket sig et enkelt point i dag.

*

Dundee Utd. har modsat hjemmeholdet overrasket og er med i den sjove ende. Nu er turneringen ung, men de har før startet en sæson helt fantastisk, for så at ryge igennem omkring juletid. Vi fornemmer at de gentager starten fra i sidst de startede godt ud.

De har tabt mod Celtic og det er vel acceptabelt, at de også tabte hjemme mod Hibernian var en streg i regningen. Men de øvrige 3 kampe har givet 7 point. De 2 sejre er begge kommet på udebane, mod 2 habile hjemmebane mandskaber – i vores øjne bedre en dagens diito. Dundee Utd. får mindst det ene point med hjem – men vi tror faktisk på alle 3.

Kilmarnock – Dundee Utd = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top