Nyhed

Lørdagens Bonus valg fra Premier League…

Dagens Bonus har vi fundet i den engelske Premier League, hvor et af de mest ringe hold tager imod et af topholdene, der igen har fået masser af smag for sejre på stribe.

Watford – Chelsea = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Watford har sand for dyden ikke noget som helst at råbe hurra for i denne sæson. Placeret som nr. absolut sidst uden en eneste sejr i denne sæsons udgave af Premier League – selv om 10 runder er afviklet. Det er blevet til 5 gange remis og 5 nederlag.

Scoreren på 5-21 vidner også om et elendigt forsvar. De er nu også røget ud af EFL-cup til Everton tirsdag, hvor de ellers havde fået lidt sejre. De har fået 3 af deres 5 point hjemme på Vicarage Road, men med tanke på gæsternes form – så kommer der ingen point i hus i dag.

*

Chelsea drøner bare derud af og har ikke sat point til i nogen turneringer i deres seneste 7 kampe. Her tæller kampe mod både Ajax og Lille på udebane med. Så ingen tvivl om, at Chelsea er “on the run” i denne periode.

I dag er det på udebane, men her har de kun tabt til Manchester United og Liverpool – det er vel fair nok. Alle andre mandskaber har de vundet over. Det bliver ikke anderledes i dag – her bliver det også en sikker sejr.

Watford – Chelsea = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top