Nyhed

Lørdagens Bonus valg fra Englands bedste liga…

Vi fortsætter vores anbefalinger fra den bedste engelske række Premier League, hvor det er 2 af mandskaberne fra den noget mere tunge ende af tabellen, der her tørner sammen om de vigtige point.

Brighton – Aston Villa = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Brighton er placeret som nr. 14 og skal holde øje med nedrykningsstregen, der kun er point væk. I dag skal de spille hjemme på Amex Stadium og det er stedet der skal sikre dem overlevelse i denne sæson. På udebane har de rigtigt svært ved at hente point, som også er tilfældet med dagens gæster.

Brighton er ikke det mest stabile hjemmehold og taber da også til de hold der kommer fra den øverste 1/3. Så det er holdene herunder der er mulighed for at hente point fra. Sidst de havde Villa på besøg tabte de, men det var i EFL og det ligger helt tilbage i september sidste år. Det sker ikke igen.

*

Aston Villa har det svært og kæmper om at komme op på den rigtige side af nedrykningsstregen. Der er et par hold der ligger lige over med 1 point, men da Aston Villa lukker et hav af mål ind, så har de scoren imod sig. 

43 kasser har de lukket ind efter 22 kampe. De 23 er kommet efter 11 udekampe, så ASton Villa har det med at lukke et par mål ind i hver kamp. I dag er de på udebane og vi har sand for dyden ingen tiltro til dem idag, i denne periode eller i denne sæson. Vi tror de ryger ud af Premier League.

Brighton – Aston Villa = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top