Nyhed

Lørdagens Bonus spil fra Premier League…

Det er sjældent at et hold bliver udstillet på en sådan måde, at det skaber historie. Men det var netop tilfældet med dagens gæstende hold, der virkelig må have haft noget at tænke på i ugen der er gået siden ydmygelsen.

Wolverhampton – Watford = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Wolverhampton har meget at se til, da de også deltager i Europa League. Her fik man en lidt ærgerlig start, da man tabte til portugisiske Brage med 0-1 i egen hule. En remis havde måske været mere retfærdigt i forholdet til spil og chancer.

Men sådan fungerer det ikke i fodbold. I dag er det igen hjemme på Bloomfield Road, men gæsterne er dog af en noget anden kaliber. Selv om det har været lidt tungt med resultater, så vurderer vi helt klart, at Wolves er et klart bedre hold end dagens gæster.

*

Watford fik i den grad ørene i maskinen og oplevede at være bagude med 0-5, før de stort set fik rørt bolden. Det blev også historie, da de 5 mål blev scoret på 17 minutter, hvilket aldrig før er sket i Premier League. resultatet blev et nederlag på hele 0-8.

Det var godt nok hos Manchester City, men der mås stadig være en grænse. Det må bare ikke ske og der har i den grad været selvransagelse i den forgangne uge.

Selv om dagens hjemmehold ikke har samme styrke om City, så har de øvrige kampe i ligaen heller ikke set godt ud. Indtil nu er der kun kommet 2 point på kontoen efter de første 6 kampe. Scoreren på 4-18 taler også sit eget sprog.

Wolverhampton – Watford = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

To Top