Nyhed

Lørdagens Bonus spil fra den franske Pokal…

Det er en weekend hvor mange pokalkampe afvikles. Dette giver klubberne mulighed for at prioritere og dermed mindske slitagen af spillerne. Men dagens hjemmehold tørster efter at komme tilbage i fransk fodbold og pokalvejen er den hurtige og lidt lettere vej. Den udnytter de i dag.

Monaco – Reims = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

Monaco har lignet et såret dyr de seneste par sæsoner og i starten af denne, lignede de også et hold der ville fortsætte denne trend. Men udviklingen er vendt og der kommer langt flere point ind på kontoen. Derfor ligger Monaco ikke i bunden, men er kommet i midten af ligaen.

Dette er pokal og Monaco ville med glæde gå efter denne mulighed for, at smage lidt af fordums tiders succes. Hjemme i lilleputstaten er de trods alt bedst, selv om de sjældent har fuldt hus i deres hjemmekampe.

Mn formen er godkendt og hjemme har de vundet deres seneste 7 kampe i ligaen. Så de er igen ved at få den monegaskiske fæstning op at stå igen, hvor det tidligere stort set var umulige at hente point. Vi har samme tro til dem igen i dag.

*

Reims har faktisk samme gode form, som hjemmeholdet og ligger en plads bedre i ligaen, end dagens hjemmehold. Men mens Reims startede flot ud og er blevet mere jævne gennem sæsonen, så har modstanderne haft en stigende formkurve.

Vi er godt klar over, at dette opgør har meget store chancer for at ende remis. Det er et resultat disse 2 hold har en tendens til at spille, næsten hver gang de mødes. Det er sket 50% af de seneste 10 gange de har mødt hinanden. 

Men ellers er det Monaco der har trukket de længste strå, når det ikke er endt remis. Reims er til at tale med på udebane. Her mener vi ikke at de har den samme styrke, som Monaco har fået hjemme. Man kan altid fedtspille sig til en remis – men det sker ikke i dag.

Monaco – Reims = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

To Top