Nyhed

Lørdagens “Bonus” spil fra BettingNews…

Vi hopper denne lørdag videre med dagens “Bonus” spil, som i dag er hentet på den anden side af den engelske kanal, i deres 2. bedste liga, som skal findes under navnet Championship, hos din Bookmaker.

Burton – Fulham = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan få kr. 50,- bare ved at downloade en Oddset App..

Burton har fået en lidt vag start på sæsonen på hjemmebane hvor de har hentet 4 point på 3 kampe og har en målscore på 3-3. Der har ikke været meget stabilitet i deres spil eller præstationsniveau.

Først tabte de til Cardiff for bagefter at gå ud og slå Birmingham for så igen at svinge og spille uafgjort med Sheffield Wed.

Burton er stadig ved at finde sin plads i Championship og de spiller da også kun deres 2. sæson i rækken nu og der er kæmpe forskel på League 1 og championship så det er ret normalt ned udsving.

*

Fulham er et etableret championship hold og har virkelig hævet deres niveau de sidste 2 sæsoner hvor de gik fra at slutte i bunden til at spille med om oprykning i sidste sæson.

De har startet sæsonen med nogen ret svære modstandere på udebane men har selvom de har besøgt leeds, Reading og Ipswich formået at holde sig fra nederlag og har kun lukket 1 mål ind og har en målscore på 3-1.

Samtidig er historien med Fulham som har vundet begge tidligere indbyrdes opgør og den historie ser vi ikke nogen grund til at lave om på.

Burton – Fulham = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan få kr. 50,- bare ved at downloade en Oddset App..

To Top