Bonus

Søndagens “Bonus Special” på BN…

Vi har i dag taget et Xtra anbefaling under kategorien “Bonus”, da dette opgør også er et af dem vi bare brænder utroligt meget for, som dagens øvrige udlagte anbefalinger.

Vejle – Roskilde = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til Gode…

Brandvarme Vejle er kommet stormende ud til denne sæson og med 5 kampe spillet. 4 vundet og 1 spillet til remis. en målscore på 13-5, ser de ikke ud til at have planer om at sænke farten. De kan score mål fra alle kæder på banen.

I den bageste kæde har de Greve og Lauritzen der der tilsammen har lavet 4 mål. På midten har Sousa lavet 3 mål. og sidst men ikke mindst har deres angribere Dominic og Louati lavet 6 mål.

Spørgsmålet er ikke så meget om Vejle score, men nærmere hvor mange gange de score.

*

Roskilde er kommet ok fra start, men har ikke været helt så stabile som forventet. De har fortsat med at spille fornuftigt på hjemmebane mens de ligesom i sidste sæson smider nogen dumme point.

På udebane skete det senest da de spillede 1-1 mod oprykkerne fra Brabrand, selvom Roskilde sad på det meste af kampen. Det skal dog siges at de er kommet lidt bedre med på udebane, men slet ikke nok til at vi kan se dem true Vejle i egen hule.

Vejle – Roskilde = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU stadig har DIN Bonus til Gode…

To Top