Nyhed

Lørdagens Bonus Premier League anbefaling på BN…

Så er det igen muligt at spiller på kampe i den bedste engelske række Premier League efter, at de har afholdt en lille vinterferie. En tiltrængt pause til flere af de mandskaber der slås med mange skader og en elendig form. Dagens hold har mest haft udfordringer med formen.

Newcastle – Norwich = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Newcastle trængte tydeligvis til en pause også selvom de ikke har tabt i deres seneste 6 kampe. Lidt for mange skader havde ramt holdet, men nu burde de kunne stille i en stærk opstilling til dagens opgør.

Det er hjemmebanen St. James Park der skal redde deres eksistens og her har de gjort det ok. Kun 3 kampe er tabt og i midten af januar måned slog de Chelsea netop på St. James Park. Vi tror de henter endnu 3 vigtige point til tabellen.

*

Norwich har det svært – endda rigtigt svært. Men som oprykker var det forventet før sæsonstart, at de ville få det svært med det mandskab de valgte til denne sæson. Norwich ligger suverænt sidst med kun 17 point.

De 2 øvrige hold under stregen er  6 point foran, så det ser rigtigt svært ud. På udebane har de hentet 1 sejr og en enkelt remis, men også 9 nederlag. Scoren på 6-22 siger næsten alt – i hvert fald at de ikke har noget at gøre godt med på udebane i den bedste række. De taber helt sikkert igen i dag.

Newcastle – Norwich = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top