Bonus

Lørdagens Bonus kamp fra Championship…

Da de startede i den bedste engelske række Premier League, blev der også åbnet for flere af de underliggende rækker, hvor der spilles professionelt fodbold. Det betød også at verden dyreste sekundarække er blevet sat i gang.

Leeds – Fulham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Leeds ligger nr. 2 i Championship, hvilket giver en direkte adgang til Premier League. Selv om Leeds ligger 7 point foran nr. 3, så er der alligevel 8 runder tilbage, at forsvare 2. pladsen i. Og det er netop dagens gæster, der ligger og presser Leeds på 2. pladsen.

Begge hold er rigtig dygtige på hJemmebanen og især dagens gæster topper ligaen på dette felt. Her er Leeds kun det 3. bedste mandskab foran egene fans. Til gengæld er dagens gæster noget ringere på udebane end Leeds og derfor ligger Leeds foran Fulham. Vi tror de sætter trumf på i dag og kommer foran med 10 point og har dermed næsten sikret sig den direkte oprykning.

*

Fulham ligger som beskrevet nr. 3, men formen har været lidt udjævn. Man tabte det første opgør efter krisen på hjemmebane, hvilket ellers ikke ligner Fulham. Vi fornemmer at de ikke er kommet helt på plads, da man åbnede for den resterende del af sæsonen.

Fulham er gode til at spille remis på fremmed græs og kommer sikkert med en ultra defensiv opstilling. Men dagens hjemmehold kender den direkte vej til modstandernes mål og her tror vi at Fulham får problemer. I hjemmekampen blev der også lukket 2 mål ind. Vi tror på et tæt opgør, men udfaldet bliver en sejr til hjemmeholdet.

Leeds – Fulham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top