Bonus

Lørdagens Bonus fra UEFA Nations League…

Så har vi taget et kig på UEFA Nations League og sidste gang vi gjorde det – var det rimeligt udfordrende. Men denne gang forventer vi landshold med spillere der er kommet i form og ikke som sidst – hvor de enkelte var på forskellige steder i deres pre-season.

Ukraine – Tyskland = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den højeste Bonus på Markedet…

Ukraine har samlet et spændende mandskab sammen, selv om det dog var ret overaskende, at de spillede de først slog Schweiz, før det spanske landshold bankede dem på plads. Men de viste i opgøret mod Schweiz, at de godt kan spille bold.

Kampen mod Schweiz blev vundet med 2-1 og hvis det ikke var for den hårdt kæmpende defensiv, så havde man tabt. Det skal dog siges, at schweizerne ikke havde den samme styrke som normalt – sikkert grundet Corvid-19. I dag står Ukraine overfor et toptunet mandskab hvor alle spillerne er i form og motiveret. Det ligner en lille massakre.

*

Tyskland fik kun remis mod både Schweiz og Spanien, men det var også et noget formsvagt mandskab der stillede op sidste gang. De fleste spillere ville faktisk helst på ferie, efter en langtrukken Corvid-19 sæson i deres respektive klubber. Mange af spillerne havde været med langt inde i både CL og EL – så de var ret slidte – også mentalt.

Men i dag er det de spillere der er klar og motiverede der sendes på banen og dem har tyskerne jo en del af. Vi er slet ikke i tvivl om udfaldet, men om det bliver på mere end 2 mål er vi lidt i tvivl omkring – men sikker sejr til tyskerne er vi ikke i tvivl om.

Ukraine – Tyskland = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den højeste Bonus på Markedet…

To Top