Nyhed

Lørdagens “Bonus” fra Tyskland…

Vi har også fundet lidt Bonus-Guf i den tyske Bundesliga, hvor begge hold har noget at spille for – men hvor det ene hold nærmest må stille op med ungdomsafdelingen på grund af skader.

Frankfurt – Hamburger SV = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

Frankfurt ligger pt. på en 7. plads. Det er lige præcis pladsen efter de europæiske oplevelser i næste sæson. Men kun 1 point skiller dem fra 6. pladsen – så motivationen må bestemt være til stede.

Formen bakker dog ikke helt op omkring denne mulighed, for det har bestemt ikke været kønt i en længere periode, men det har så også været tilfældet for RB Leipzig der er på pladsen over. I dag er der modstandere dog både ringe og har en skadeslisten der er alen lang.

*

Hamburger SV har 7-8 kompetente spillere på tribunen til dette opgør og selv om man vil gøre alt for at få nogle af dem klar, så er det allerede udmeldt at man har taget flere talentspillere med til kampen i dag.

Og HSV har kniven for struben, for på en placering som nr. næstsidst og 2 point op til en kval-kamp om overlevelse, så er det ikke det bedste udgangspunkt med et så ubalanceret mandskab. Vi tror ikke på hverken point eller overlevelse.

Frankfurt – Hamburger SV = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

To Top