Bonus

Lørdagens Bonus fra Super Lig i Tyrkiet…

Så har vi igen fundet et opgør fra den bedste tyrkiske række, hvor det er en af sæsonens overraskelser, der bliver ved med at kaste guld af sig til redaktionen. Faktisk spiller de stadig med om mesterskabet.

Gaziantep – Kayserispor = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Gaziantep fik deres første negative oplevelse i en lang periode, da de tabte på udebane til Sivaspor. Det var kun sæsonens 2 nederlag efter 17 runder. Så de skal helt klart ikke afskrives som mulige mestre med 23 runder tilbage. I dag er de så hjemme igen på det lokale stadion og her har de fået banket et fort op. 

Efter 8 kampe har de stadig deres første nederlag til gode. Det er blevet til 5 sejre og 3 gange remis. Både Fenerbache og Besiktas har tabt i Gaziantep, endda med et par mål i begge tilfælde. Både form og mandskab er langt bedre end dagens gæster og hjemme henter den 6 sejr.

*

Kayserispor har været igennem et længere formdyk, men efter de har mødt et par af de noget mindre gode mandskaber, har de hentet 2 sejre. Det har sendt holdet op på placeringen lige under stregen, med et hul på 3 point op til en redning. Havde de ikke sejret i de seneste 2 kampe havde de ligget sidst.

Vi tror dog ikke at det er tegn på en formfremgang. I hvert fald ikke af en dimension hvor de kan måle sig med dagens hjemme hold. Dertil er mandskabet slet ikke kompetent nok i denne periode. I det hele taget er Kayserispor ikke meget bevendt på udebane og det bliver udstillet igen i dag.

Gaziantep – Kayserispor = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top