Nyhed

Lørdagens “Bonus” fra Premier League…

Vi har en hel del danskere i den engelske Premier League og i dagens kamp er der da også flere danskere involveret. Selvom vi har lagt vores lid på “danskerholdet”, så er det ikke fædrelandsfølelsen der har grebet os, men efter en masse nørderi.

Huddersfield – Everton = 1 = Odds 2,60
Spillet hos den Nye Bookie med de Høje Odds på Premier League..

Huddersfield har danskerne Zanka, Billing og målmanden Lösl og de har faktisk vist god figur gennem hele sæsonen og har stort set startet inde i alle kampene. Det startede jo godt, men det var nok mest den gejst de tog med efter oprykningen.

Men selv om de har tabt momentum og kuret ned gennem rækken, så er de ikke faldet igennem og har niveauet til Premier League, selv om det ikke er oppe i den sjove ende.

Hjemme på Kirklees Stadium har de vundet 1/3 af deres kampe og formen er generelt godkendt, selvom den ikke er prangende. Men holdet virker til at have forstået alvoren og dagens gæster er et hold de bør få alle 3 point imod.

Med 4 kampe og 6 point ned til stregen, så skal “danskerholdet” nok klare skærerne g spille endnu en sæson i den bedste engelske række.

*

Everton kan hverken nå fugl eller fisk, for med kun 3 kampe tilbage og 8 point op til Burnley, der ligger på den sidste europa placering, så er sæsonen  færdig for Everton.

I dag er de på udebane og vi forventer kun, at de leverer en professionel indsats. Den er ikke drevet af motivation, men selvfølgelig vil man gerne slutte så højt det er muligt -også af hensyn til premier penge.

Men med kun 2 sejre på udebane i sæsonen og 6 gange remis, er det svært at forestille sig, at de skulle rejse sig idag, hvor motivationen kun er på et lavpunkt.

Huddersfield – Everton = 1 = Odds 2,60
Spillet hos den Nye Bookie med de Høje Odds på Premier League..

To Top