Bonus

Lørdagens Bonus fra Portugal på BN…

Den portugisiske turnering Primeira Liga er nået til runde 24 ud ud af 34. Der er ikke så meget spænding i toppen, men der er stadig hold der ikke har sikret sig og hold der med lidt god form, kan nå de sjove placeringer. Begge dagens mandskaber er i en af de nævnte situationer.

Santa Clara – Tondela = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Santa Clara havde vi fin succes i seneste runde, hvor vi forventede en sejr hjemme over Portimonense, hvilket også lykkedes med 2-0. Santa Clara er betydeligt stærkere hjemme på São Miguel, men de har faktisk også været dygtige på ude. Men det har haltet en smule på det seneste, på fremmed græs. 

I dag er det så hjemme i egen hule og med en glimrende form og en stærk hjemmebane, så ser vi et gæstende mandskab der må strække gevær. Det er da helle ikke helt unormalt, at når disse 2 mandskaber møde er det hjemmeholdet der vinder – det forventer vi også i dag.

*

Tondela er faktisk et endnu bedre hjemmehold en dagens ditto. Men til gengæld er de rimelig håbløse på fremmed græs. Havde de bare være en smule bedre på udebane, havde de ikke behøvet at bekymre sig om nedrykningsstregen – men det er faktisk tilfældet. For kun 4 point skiller dem fra holdet lige under og kun 5 point fra bundholdet.

De er faktisk hele 8 mandskaber der kæmper mod den kedelige skæbne det er at rykke ud. Men med den stærke hjemmebane, tror vi at Tondela nok skal overleve – men de skal nok nå at få sved på panden. I dag spiller de ude og her har vi ingen fidus til dem overhovedet – med 0 sejre og kun 1 remis.

Santa Clara – Tondela = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top