Bonus

Lørdagens Bonus fra panalet på BN…

Også lørdagens Bonus er hentet i England, men i denne anbefaling er vi hoppet et niveau ned og set på League Two. Her er det 2 mandskaber der er placeret i hver sin ende af tabellen og snart bevæger sig ind i ingenmands land, hvor der ikke er noget at spille for.

Crawley Town – Port Vale = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Crawley Town ligger før denne runde på en 10 plads og skal helst slutte som minimum nr. 7, hvis de skal med i Play Offs spillet. Men formen har været lidt lunken i den senere periode, uden de dog er faldet igennem. Men det har da også været hold i en godkendt form, men det er dagens gæster også.

Det er så hjemme på The People’s Pension Stadium kampen afvikles i dag og her er de en tand bedre en på fremmed græs. Kun 4 nederlag efter 18 kampe på The People’s Pension Stadium, fortæller at der ikke er plads til nederlag, hvis de skal nå deres mål. Formen er da også stadig i top 5, så vi tror på dem hjemme på det lille hyggelige stadion. 

*

Port Vale er ikke i samme gode form og ligger faktisk kun 4 placeringer fra holdet lige under stregen ned til ligaen med navnet “National”. Men rent pointmæssigt er de ikke så presset, da der er 9 point ned til Southend lige under stregen. Kun 1 af holdene mellem Port Vale og stregen har en god form, så mon ikke de nok skal holde sig på den rigtige side.

På udebane skal de nok ikke regne med, at det er der de får de nødvendig point for det er som stort set alle andre hold, at Port Vale er bedst hjemme. På udebane har de tabt 10 af 18 kampe og kun vundet 5. Og med en negativ score på -7, så er de ikke oplagte kandidater til at vinde deres udekampe. Helt af samme mening er vi på redaktionen i dag..

Crawley Town – Port Vale = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top