Bonus

Lørdagens Bonus fra League One…

Vi er i denne anbefaling hoppet ned i den 3. bedste engelske række League One, hvor vi igen har med et hjemmehold at gøre, som har det svært på eget græstæppe mod et gæstende mandskab, der er blandt de bedste på fremmed græs.

Screwsbury – Sunderland = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

Screwbury ligger lige under stregen, men er efter de seneste par runder hoppet væk fra bundpladsen. Og det har faktisk være mod nogle af de bedre hold i rækken. Men går man ned i tallene, er begge kampe spillet på udebane og vundet med 1-0. Og Screwsbury er blandt de mindst scorende mandskaber og lukker normalt også for mange mål ind.

Hjemme på Greenhous Meadow leder de stadig efter deres første sejr i denne sæson. 8 hjemmekampe har givet 5 gange remis og 3 nederlag. Så de føler sig indtil videre ikke så godt tilpas på eget græs. Vi tror ikke på dagens hjemmehold, med tanke på hvem der kommer på besøg.

*

Sunderland har hentet 16 point på udebane i denne sæson indtil videre, efter 8 opgør. Det er blevet til 4 sejre og 4 gange remis og dermed ingen nederlag. De har været overbevisende på udebane indtil videre, hvad også scoren på 14-4 indikere. Hjemme har de været lidt tungere.

Men der er kun 2 point op til de sjove pladser og med en jævn form og på udebane, ligner det endnu en kamp med point. Vi tror på alle 3, da hjemmeholdet er elendige på eget græs. Et godt tegn til gode odds.

Screwsbury – Sunderland = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top