Bonus

Lørdagens Bonus fra italienske Serie A..

“Den gamle dame” er mere udfordret i denne sæson end set i rigtigt mange år. Det er ikke fordi Mesterskabet er faldet ud af hænderne på dem, men der er ikke så plads til så mange fejltrin mere. I dag kommer der et stærkt hold på besøg, men vi tror at “Den gamle dame” har fået et skud vitaminer og er tilbage på rette kurs.

Juventus – AS Roma = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Juventus er ved at finde sig selv igen, efter en mere ustabil sæson end vi plejer at fra deres side. Efter 19 runder er der allerede 6 gange remis og 2 nederlag. Scoren er heller ikke så overbevisende som den plejer at være, selv om mange af de andre hold nok ville være tilfredse. Men det er man ikke i Juventus.

Dog er det ved at gå op for dem og det er nu længere mellem de dårlige snaps. De mange remis’er er nu også udskiftet med sejre, så Juventus er igen på jagt efter mesterskabet – men er det for sent. Det vil vi ikke gætte på men bare konstatere, at der kommer en sikker hjemmesejr i dette opgør til et fedt odds for en kamp med Juventus på hjemmebane.

*

AS Roma har faktisk ligget foran Juventus og har haft en glimrende sæson, med kun få udfald. Det skyldes blandt andet, AS Roma har haft sæsonens stærkeste hjemmebane, hvor de stadig er ubesejrede. I denne sæson har de været bedre til at finde vej til modstandernes mål og er blandt de mest flittigt scorende i Serie A.

På udebane har det ikke været helt det samme, da AS Roma 4 nederlag er kommet på udebane. Selv om de scorer en del mål på fremmed græs, så lukker de også forholdsvis mange ind. De 2 mandskaber spiller ofte tætte kampe – men i dag vil Juventus vise hvorfor de har været mestre de seneste mange sæsoner.

Juventus – AS Roma = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top