Nyhed

Lørdagens “Bonus” fra Experterne på BN…

Også den tyske Bundesliga har fuldt program denne lørdag og vi har nørdet os frem til denne foræring fra Bookmakerne, der har et Odds vi har lidt svært ved at forstå på redaktionen og ser derfor muligheden for nogle lette og gode penge.

Hoffenheim – Augsburg = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU har DIN Bonus liggende hos den Nye Bookmaker og vente…

Hoffenheim er Bundesligaens bedste hjemmehold. Efter 4 kampe har de sejret i de 3 og spillet den sidste uafgjort. Man kunne godt tro det var fordi de havde mødt de svageste hold, men det er faktisk ikke tilfældet.

Hertha fik 1-1 da de var på besøg, mens Bremen og mægtige Bayern blev slået med 1-0 og 2-0. De har været meget stabile på eget græs og har kun lukket 1 mål ind indtil nu. Samlet indtager de 3. pladsen i rækken.

*

Augsburg er kommet fornuftigt med fra starten af og ligger godt placeret som nummer 6 med 11 point efter 7 kampe. De har dog ikke været overbevisende i deres spil eller i deres sejre, hvilket deres målscore da også afspejler 9-6 hedder den.

De har været klart bedst på hjemmebane, for på udebane har de kun hentet 4 point og har der en målscore på 2-2 og den statistik tror vi ikke rækker langt mod brandvarme Hoffenheim.

Hoffenheim – Augsburg = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU har DIN Bonus liggende hos den Nye Bookmaker og vente…

To Top